groeistrategieën
innovatieve
met
FOCUS
FOCUS
commerciële potentie
ontsluiten wij uw
FOCUS
ambitie
aan uw
vorm
en geven

 

Nieuwe zakelijke kansen creëren

Business development is het geheel van samenhangende organisatieactiviteiten binnen het business management process dat is gericht op het realiseren van nieuwe zakelijke kansen. In de B2B marketing kan het daarbij gaan om marktontwikkeling, productontwikkeling, diversificatie, marktpenetratie of een combinatie van deze vier groeistrategieën. 

 

Verbetering commerciële proces

Business development houdt zich bezig met het kritisch observeren van alle klant gerelateerde activiteiten met als doel verbeteringen aan te brengen in het commerciële proces, nieuwe proposities uit te werken, nieuwe doelgroepen op te merken en te onderzoeken. Het toepassen van de juiste stappen op het gebied van innovatie, proces, personele organisatie, competenties en technologie draagt bij aan new business volgens de doelstellingen van het businessplan.

 

Strategisch en pragmatisch

Wilt u het commerciële potentieel van uw organisatie verder ontsluiten? Laten we samen op zoek gaan naar de juiste sleutel. Wij bieden u onderbouwd strategisch business marketing dat bij uw huidige organisatie en dat binnen uw mogelijkheden past.

 

Sleutel