Persoonlijke referenties

Bureau Klantzicht is trots op de opgeleverde projecten en onderstaande persoonlijke referenties.

 

Franck Kuppers MBA Marketing Strateeg / Directeur @ InterimMarketing

“Joàn Harms is een zeer prettige en integere collega die uitdagingen enthousiast en doortastend aanpakt. Bij Coolworld in 2012 primair verantwoordelijk voor het aansturen van de commerciële binnen- en buitendienst in Nederland en Vlaanderen. Tegelijkertijd heeft hij als projectleider een waardevolle bijdrage geleverd bij het implementeren van een omvangrijk CRM-ERP programma binnen de Coolworld organisatie. Joàn is een veelzijdige teamplayer, is respectvol en staat als peoplemanager voor zijn mensen. In een turbulente omgeving blijft hij stabiel en gefocust op zijn opdracht. In een organisatie waar veel en moeilijke veranderingsprocessen moeten worden doorgevoerd zal Joàn zich optimaal thuis voelen.”

 

Roel van Balen Msc Manager ICT & Online Marketing @ Coolworld Rentals

“Joàn en ik hebben een jaar intensief samengewerkt in een veelomvattend CRM/ERP-optimalisatietraject bij Coolworld Rentals in Waalwijk. Joàn is een Sales- en Marketingprofessional die procesmatig en inhoudelijk oog heeft voor aangrenzende vakgebieden zoals ICT. Vanuit een projectmatige aanpak realiseert hij als projectleider de aangegeven doelstellingen op een prettige en resultaatgerichte manier. In deze aanpak staan de medewerkers centraal. De medewerkers worden effectief begeleid en ondersteund in de geplande veranderingstrajecten. Ik heb zeer plezierig met Joàn samengewerkt, we gaan in de toekomst zeker nog meer zaken samen oppakken.”

 

Paul Heerkens RM Managing Director @ Zoontjens

“Ik heb bijna 4 jaar met Joan mogen werken en hem leren kennen als een resultaatgerichte people manager die ook oog heeft voor detail. Hij had snel inzicht in de, voor hem nieuwe, markt van valbeveiliging en ging beheerst en doeltreffend op zijn doel af. Dit ondersteund met goede strategische, commerciële en marketingtechnische inzichten heeft hij zijn Business Unit, zowel intern als extern naar een hoger niveau gebracht. Een open en eerlijk karakter, kortom een fijne vent om mee samen te werken.”

 

Tanja van Huijkelom Head Sales Support & Logistics @ Zoontjens

“Joàn heeft voor zijn studie een business case op logistiek gebied moeten maken. Hij heeft mij benaderd of ik een onderwerp had voor deze case. Samen hebben we het optimaliseren van operationele interne logistiek ten behoeve van projectuitvoering gekozen als onderwerp. Joàn weet heel goed door te dringen tot de kritische aspecten. Door goede gerichte vragen te stellen aan betrokken personen en gegevens te verzamelen, heeft hij een goede conclusie kunnen trekken. Hij weet zijn conclusie verhelderend onder woorden te brengen en over te brengen op het niveau van zijn gesprekpartner. Zijn aanbevelingen waren zeer bruikbaar in mijn plan van aanpak om het logistieke traject binnen ons bedrijf te verbeteren. Joàn gaat gestructureerd te werk en baseert zijn mening op feiten. Ik vind het fijn om met Joàn samen te werken.”

 

Kor Rink Docent & Manager Bedrijfsvoering @ Avans Hogeschool, Trainer bij ISBW

“Ik ken Joan als een ondernemer, met alle goede eigenschappen van een ondernemer: kritisch, creatief, afspraak is afspraak. Joan weet daarbij een goede balans te vinden in resultaat- en mensgerichtheid. Hij weet daardoor draagvlak te creëren.

 

Linda Groothuijse Freelance Tekstschrijver & Redacteur

“Samen met Joàn heb ik gewerkt aan het creëren van SEO-teksten en de structuur voor de website van onze gezamenlijke opdrachtgever Studio Surprise. Joàn is een enthousiaste sparringpartner die klantgericht werkt en snel kan schakelen. Ik vond het fijn om met hem samen te werken en hoop dat in de toekomst vaker te doen.”

 

Edwin Rath Sales Office Coördinator @ Coolworld Rentals

“Ik heb ruim 2 jaar met Joàn Harms samengewerkt bij Coolworld Nederland B.V. Joàn heeft bij Coolworld in opdracht van de directie verschillende managementprojecten uitgevoerd waaronder die van interim Sales Manager Nederland/Vlaanderen en was daarmee mijn direct leidinggevende. Joàn heeft mij onder andere geleerd om zaken feitelijk te zien en te houden en een helicopterview te ontwikkelen. Hierin is hij erg bedreven en kan daardoor erg snel doordringen tot de kern van de zaak. Niet alleen bij het achterhalen van oorzaken van problemen maar zeker ook van successen. Hij kan snel tot de kern van het bedrijfsproces doordringen en zijn vinger op de verbeter- en knelpunten leggen, en zorgt samen met het team voor een uitstekende en implementeerbare oplossing. Zeker door zijn professionele houding maar ook door zijn kennis van zaken en betrouwbare persoonlijkheid is Joàn een erg prettige persoon om mee samen te werken.”

 

Ton Huijben Sales Engineer @ Coolworld Rentals

“Ik heb 2 jaar met Joàn samengewerkt bij Coolworld Rentals. Joàn heeft mij gecoacht tijdens mijn carrière-switch van Technical Sales Support Engineer naar Sales Engineer. Door zijn ervaring en expertise heeft hij geholpen mijn commerciële vaardigheden te ontwikkelen. Joàn was direct leidinggevende van de afdeling Sales Nederland/Vlaanderen waar ik deel van uit maak. Ik heb Joàn ervaren als een toegankelijk en prettig persoon.” 

 

Ruud van Overbeek Operations Manager @ Staffplanning

“Ik heb één jaar met Joàn mogen samenwerken en heb hem leren kennen als een zeer sympathieke en enthousiaste Vestigingsmanager met uitstekende commerciële kwaliteiten. Hij is in staat om de juiste klantvraag boven tafel te krijgen en zoekt vervolgens een voor de klant beste oplossing. Zijn sales activiteiten waren altijd gericht op de lange termijn. Joàn heeft een hoge gun-factor! Ik heb altijd zeer plezierig met hem samengewerkt.”

 

Marc van Zutphen Specialist in Recruitment, Selectie & Assessment

Joàn is een integere en prettige persoonlijkheid met een goede commerciële drive en gevoel voor menselijke en zakelijke verhoudingen. Een professionale relatiebouwer op dmu-niveau.”

 

Igor Blom Consultant @ Keser Recruitment

Joàn is an enthusiastic and motivated sales manager. His market approach is based on long term relationships. He sees opportunities en remains positive in competitive markets, and will always remain in control of his objectives. Entrepreneur, People Manager and Strategist Business Manager.”