bekneld?
leiderschap
uw
FOCUS
ruimte
wij geven het
FOCUS

 

Inspirerend leiderschap

Wordt iemand als leider geboren of kan leiderschap geleerd worden? Interessante vraag. Realiteit is echter dat actuele zakelijke uitdagingen uw leiderschap vandaag danig op de proef kunnen stellen. Als het nu gaat nu om visievorming, strategieontwikkeling of mensen meenemen in een nieuwe richting dan kan leadership coaching of business coaching tijdens het veranderproces van waarde zijn. U formuleert zelf de coachvraag. Onze Business Coach bepaalt samen met u uw (zakelijke) doelen en begeleidt u als personal coach in uw ontwikkeling zodat u uw leiderschapskwaliteiten scherp en inspirerend blijven.

 

Situationeel leidinggeven

U bent de moderne manager waaraan steeds meer eisen worden gesteld. “Kan ik de verantwoordelijkheid aan? Neem ik de juiste beslissingen? Waar kan het beter? Hoe kan ik anderen motiveren en overtuigen? Hoe zet ik situaties naar mijn hand? Hoe ga ik om met feedback geven en feedback ontvangen? Hoe ga ik om met al die verschillende persoonlijkheden en belangen in mijn team? Doe ik voldoende aan medewerker talentontwikkeling? En kan ik nog mee winst behalen met resultaatgericht managen?” Deze en andere vragen komen dagelijks terug. Het kan soms overweldigend zijn.

 

Wij staan naast u

Management Coaching van Bureau Klantzicht ondersteunt de moderne manager in deze uitdagende en complexe tijden en ontwikkelt situationeel leidinggeven. Op het juiste moment en afgestemd op de behoefte en het niveau van de manager en dat van de medewerkers.

 

Gestructureerd, concreet en resultaatgericht

Coaching trajecten van Bureau Klantzicht worden uitgevoerd aan de hand een gestructureerd en concreet ontwikkelplan op basis van het T-GROW Coaching Model van John Whitmore. T-GROW staat voor: Topic, Goal, Reality, Options en Way Forward (Wrap-up). In gewoon Nederlands: onderwerp, doelstelling, realiteit, opties en acties voor de volgende bijeenkomst. Wilt u weten welke vorm van coaching het beste past bij uw situatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.