Kennisontwikkeling

Kennis is voor ons een combinatie van hetgeen we in ons leven geleerd, gezien én gedaan hebben maar ook van hetgeen we geleerd hebben van de fouten die we gemaakt hebben. Bureau Klantzicht is trots op de kennis die onze mensen meedragen. Kennis die wij graag delen met onze opdrachtgever en haar medewerkers. Juist in het delen van kennis zit de erfenis die wij achterlaten als een opdracht succesvol is afgerond. Onze kennis is enerzijds het resultaat van onze jarenlange ervaring (we have been there and done it ourself) , affiniteit met techniek en het continu op de hoogte blijven van kennis van nieuwe media.

 

Brede ervaring

Een aantal van onze partners zijn naast hun advies / interim werk parttime docent in diverse economie, strategie- en marketing- vakken op de deeltijd academie van o.a. Avans Hogeschool. Anderen hebben bijvoorbeeld recente bedrijfskundige opleiding genoten. Praktijkervaring en actuele theoretische kennis worden op deze manier optimaal verbonden én verankerd binnen onze dienstverlening.

 

Kennisgebieden

Onze werkervaring dekt verschillende branches en markten, van technische producten binnen de bouw en safety tot events, recruitment, retail en verhuur. Wij van Bureau Klantzicht laten niet alleen resultaat maar vooral ook kennis achter. Kennis waarop onze opdrachtgevers verder kunnen bouwen.