boodschap
authentieke

FOCUS
beleving
en
FOCUS
klant
met uw
connectie
zorgen voor
FOCUS

 

Outbound naar inbound

Marketing is de laatste jaren sterk veranderd. Van outbound marketing (van zender naar ontvanger) naar inbound marketing (on- en offline interactie en beleving bij eindgebruikers). De buzz woorden van nu zijn challenges en experiences. De moderne marketing consultant heeft een brede achtergrond en bezit actuele kennis. Van markten, positionering, verkoopkanalen, propositie, (eind)gebruikers, communicatie / reclame, new media tot het richting geven aan de marketing strategie. Van offline marketing tot internet marketing en in-game advertising. Voor een optimaal resultaat werkt Bureau Klantzicht daarom zowel in individuele als in team / netwerkverband. Wij kijken niet alleen naar het nu maar vooral naar de toekomst van opdrachtgevers.

 

Customer Journey

Marktgericht denken en customer value-begrip staan in customer engagement management centraal. Succesvolle organisaties zorgen voor een interessante customer journey en customer experience waarbij de doelgroep de organisastie en het merk echt beleefd. De visie en creativiteit van de marketeer komt hier duidelijk in beeld.

 

Relevante klantwaarde

In de hedendaagse marketing strategie staat exact omschreven welke waarde aan welke individuele klanten geleverd moet worden. Om zo helder te kunnen positioneren is marktoriëntatie als bedrijfscultuur essentieel. De gekozen doelmarkt, de waarde propositie, de wijze waarop deze waarde wordt geleverd, klantsegmentatie, targeting en positioning. De marketing strategie geeft antwoord op wie je doelgroep is, hoe je die bereikt en wat je daar voor nodig hebt. De klant staat centraal in voelen, denken en doen.

 

Interim van waarde

De specialisten van Bureau Klantzicht zijn gepassioneerde marketeers en vertalen de ambities en de doelstellingen naar concrete resultaatgerichte marketing plannen en activiteiten. Een marketing plan wordt meestal opgesteld vanuit een bedrijfsplan, businessplan of ondernemingsplan. Onze interim marketing manager heeft een brede branche achtergrond en ervaring waardoor u vakkundig wordt ondersteund met het verbeteren van uw klantwaarde.