helder?
talent
en
ambitie
uw
FOCUS
geven...
en
luisteren
wij
FOCUS
overzicht
inzicht
uitzicht
FOCUS

 

Organisatie Coaching

“Coaching is “het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestaties te maximaliseren” (John Whitmore, 2002). Business Coaching is professionele begeleiding waarbij de personal coach als gelijkwaardige partner de coachee ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen die u, uw collega’s, uw afdeling, uw bedrijf en uw medewerkers ondersteunt in zakelijke en professionele ontwikkeling. Personal coaching van Bureau Klantzicht ervaart u als het voeren van een normale en echte gesprekken. Maar wel met heldere en concrete doelstellingen waarbij u aan zet bent.

 

Vormen van Organisatie Coaching

De Business Coach van Bureau Klantzicht biedt u op basis van het bewezen model van John Whitmore* de volgende vormen van Organisatie Coaching:

 

Gestructureerd, concreet en resultaatgericht

Coaching trajecten van Bureau Klantzicht worden uitgevoerd aan de hand een gestructureerd en concreet ontwikkelplan op basis van het T-GROW Coaching Model van John Whitmore. T-GROW staat voor: Topic, Goal, Reality, Options en Will (Wrap-up). In gewoon Nederlands: onderwerp, doelstelling, realiteit, opties en acties voor de volgende bijeenkomst. Wilt u weten welke vorm van coaching het beste past bij uw situatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.