investeren in verchilJa tegen pers relMarketing Connectie met klant

Commerciële Workshops

Door middel van gerichte commerciële workshops worden uw medewerkers actueel opgeleid. Ondermeer in het maken van strategische businessplannen, marketing- en salesplannen en het klantgericht denken en handelen. Dit kan ook op een meer structurele wijze, bijvoorbeeld in dagdelen per week. Hierbij wordt een afspraak gemaakt welke ondersteuning gewenst is op het terrein van marketing, sales en service. Dit kan aangevuld worden met ‘on the job’ – training en -begeleiding van medewerkers op gewenste competenties en vaardigheden. Het niveau van de medewerkers wordt hierdoor structureel verhoogd, zodat zij de ambitieuze uitdagingen van een sterk groeiende organisatie goed kunnen blijven volgen.

 

Workshop “Strategisch businessplan schrijven”

In deze workshop wordt op een compacte maar grondige wijze marketingkennis overgedragen, toegespitst op het vervaardigen van strategische marketing- of businessplannen. Relevante marketingmodellen worden praktisch en doelgericht behandeld. Deelnemers kunnen na deze workshop zelfstandig een eenvoudig businessplan maken.

 

Workshop “Salesplan schrijven”

In deze workshop worden op een unieke wijze kennis en vaardigheden bijgebracht, toegespitst op het ontwerp van een inhoudelijk, ambitieus en haalbaar salesplan van de onderneming. Bij de in house workshops (maatwerk) kunnen onderwerpen behandeld worden als: opzet sales- of marktbewerkingsplan, keuze van in te zetten strategieën, corporate accountmanagement, key accountmanagement en klantsegmentatie.

 

Inspiratieworkshops op maat

Bureau Klantzicht heeft veel ervaring in het opleiden op marketing, sales en service gebied en ontwikkelt de commerciële slagvaardigheid van uw organisatie. Indien gewenst kunnen ook workshops of inspiriatiesessies op maat worden gegeven.

Flipover