focus
FOCUS
klantrelaties
op winstgevende
FOCUS
duurzaamheid
en
FOCUS

 

Sales 2.0: ambitie of noodzaak

Uit ambitie of uit noodzaak, u wilt meer verkoop realiseren en een groter sales rendement bereiken dan nu het geval is. De uitdaging kan zich op verschillende plaatsen voordoen: in de huidige werkwijze en/of in de personele capaciteit.

 

Verandermanagement-tool voor sales

Als in de commerciële afdeling verandermanagement nodig is om de commerciële slagkracht te vergroten, kan interim management uitkomst bieden. Uw accountplan, sales funnel of verkoopproces zijn wellicht gedateerd of ontbreken in het geheel. Het kan ook zijn dat er niet voldoende rendement uit een verkoopgesprek wordt gehaald door ontbrekende verkoop vaardigheden. Of door het ontbreken van relevante klantsegmentatie zitten uw commerciële mensen misschien niet meer bij de juiste dmu’s en winstgevende klanten aan tafel. Het kan ook zijn dat het commerciële procesmanagement niet meer aansluit bij de veranderende wensen en eisen van de klant waardoor de essentiële slagkracht mist.

 

Commerciële vaardigheden

Wellicht ontbreken de gevraagde commerciële competenties. Als opleiding coach ontwikkelt onze interim manager de commerciële vaardigheden van uw commercieel directeur, commercieel manager, sales manager, key accountmanager, commerciële binnendienst / telesales medewerker. Dus, de commerciële slagkracht van uw organisatie. Hulp van onze tijdelijke sales consultant biedt ondersteuning op maat en geeft nieuwe impuls aan sales.

 

Oplossing onderbezetting verkoop

Het kan ook zijn dat mensen uw organisatie hebben verlaten en dat de sales vacatures nog niet zijn ingevuld. Het invullen van een commerciële vacature vergt kostbare tijd en kan dus een acuut probleem vormen voor uw commerciële slagkracht en aandacht voor uw prospects en klanten. Bureau Klantzicht kan vacatures snel opvangen. Interim Sales Management geeft u resultaat en de ruimte de juiste medewerker te vinden voor de vacature commercieel directeur of voor de vacature sales manager.

 

Meer sales power nodig?

Wij zijn snel inzetbaar. Neem snel contact met ons op.